logo
menu-icon menu-icon

Uslovi korišćenja

  1. Uslovi Pristupanjem veb sajtu na https://andjusicshootingcamp.com/, slažete se da budete vezani ovim uslovima službe, svim važećim zakonima i propisima, i slažete se da ste odgovorni za poštovanje bilo kojih lokalnih zakona koji se primenjuju. Ako se ne slažete sa bilo kojim od ovih uslova, zabranjeno vam je korišćenje ili pristup ovoj stranici. Materijali sadržani na ovom veb sajtu zaštićeni su važećim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.
  2. Licenca za korišćenje Dozvoljava se privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na veb sajtu Danilo Anđušić Shooting Camp samo za lično, nekomercijalno privremeno gledanje. Ovo je dodela licence, a ne prenos vlasništva, i pod ovom licencom ne smete:

Ova licenca će automatski prestati ako prekršite bilo koja od ovih ograničenja i može biti raskinuta od strane Danilo Anđušić Shooting Camp u bilo kom trenutku. Po prestanku vašeg pregleda ovih materijala ili po raskidu ove licence, morate uništiti bilo kakve preuzete materijale u vašem vlasništvu bilo da su u elektronskom ili štampanom formatu.

  1. Odricanje od odgovornosti Materijali na veb sajtu Danilo Anđušić Shooting Camp pružaju se na osnovu „kakvi jesu“. Danilo Anđušić Shooting Camp ne daje nikakve garancije, izričite ili implicite, i ovime se odriče i poništava sve druge garancije uključujući, bez ograničenja, implicirane garancije ili uslove trgovinske sposobnosti, prikladnosti za određenu svrhu, ili nekršenje intelektualne svojine ili drugih prava kršenja. Dalje, Danilo Anđušić Shooting Camp ne garantuje niti daje bilo kakve izjave u vezi sa tačnošću, verovatnim rezultatima, ili pouzdanošću korišćenja materijala na svom veb sajtu ili u drugom smislu koji se odnosi na takve materijale ili na bilo koje sajtove povezane sa ovim sajtom.
  2. Ograničenja U nikakvom slučaju Danilo Anđušić Shooting Camp ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili profita, ili zbog prekida poslovanja) nastalu usled korišćenja ili nemogućnosti korišćenja materijala na veb