logo
menu-icon menu-icon

Uros Dragićević

Glavni Trener/Koordinator

Uroš Dragićević, trenutno je pomoćni trener u evroligaskom klubu AS Monaco. Poslednjih 5 godina (2018-2023), Uroš je radio kao individualni trener u Madridu. Kroz pomenuti period sarađivao je sa vrhunskim evropskim i NBA igračima kao sto su: Usman Garuba, Trey Thompkins, Anthony Randolph, Danilo Andjusic, EJ Rowland, Felipe dos Anjos, Shannon Evans, i sa još mnogo drugih. Takođe, naš glavni trener ima iskustva u radu sa mlađim kategorijama.

Kao glavni trener, bio je učesnik Jr. NBA lige gde je bio prvak Istočne konferencije, gde takođe osvojio drugo mesto.

Ljubomir Ljuba Kolarević

Pomoćni Trener

Ljuba Kolarević je trener kod koga je Danilo Anđušić napravio svoje prve košarkaške korake. Imao je veoma važnu ulogu u prvih nekoliko godina Danilove karijere. Naučio ga je pravim vrednostima neophodnim za jednog vrhunskog sportistu u ranim fazama karijere. Ljubu krasi bogata internacionalna karijera, a trenutno je glavni trener u ženskoj rumunskoj Nacionalnoj Ligi u klubu ACS KSE Targu Secuises. Radio je i kao jedan od pomoćnih trenera u ženskoj rumunskoj reprezentaciji do 20 godina. Kvaliteti kojima se trener Ljuba ponosi su komunikacija, disciplina, kao i prirodni instinkt lidera.

Marko Nestorović Stone

Pomoćni trener

Trener Marko dolazi iz Novog Sada, i već 22 godine se bavi trenerskim poslom. Prvo u Srbiji, a poslednjih 9 godina u Rusiji, gde je radio za Nižnji Novgorod, a sada u Green Hill-u gde je glavni trener i koordinator mladjih selekcija.
Trener Marko je osnivač prvog šuterskog kampa u Rusiji pod nazivom – ‘Master Shooting Camp.’ Takođe, proveo je 2 nedelje u Denveru 2018. godine gde je imao priliku da uči i razvija se radeći blisko sa timom Denver Nuggets-a.

Pavle Badovinac

Pomoćni Trener

Pavle Badovinac je mlad i perspektivan trener koji ispred sebe sigurno ima i blistavu budućnost. Od sezone 2023/2024 Pavle je priključen prvom timu KK Partizan kao jedan od pomoćnika Željka Obradovića. U KK Partizan, Pavle se primarno bavi video analizom kao i Live Scoutingom. Kao trener je prošao kroz sve mlađe kategorije Partizana, počevši od školice košarke, pa sve do juniorskog uzrasta. U sezoni pre nego što se priključio prvom timu, Pavle je bio glavni trener kadetske ekipe KK Partizan.

Žarko Djurić

Pomoćni Trener

Žarko Djurić je trenutno aktivni profesionalni igrač u KK Dinamo iz Bukurešta, Rumunija. Kao igrač nastupao je u mnogim zemljama kao što su Mađarska, Rumunija, Slovačka, Srbija, Hrvatska. Tokom letnjih pauza, Žarko je radio kao trener na kampovima u Srbiji i takođe ima iskustvo rada na internacionalnom kampu u Mađarskoj 2023. godine, kao pomoćni trener. Žarkove ambicije su da posle svoje igračke karijere uđe u trenerske vode. Učesnici našeg kampa će samim tim imati priliku da rade i uče od jednog vrhunskog profesionalnog sportiste.

Pablo Garrido-Lestache

Pomoćni Trener

Pablo Garrido-Lestache je mlad trener koji nam dolazi iz Madrida, Španija. Trenutno je koordinator u Club Balonesto Las Rozas, u Španiji. Pablo ima iskustva u radu kao glavni trener mlađim kategorijama. Pored obaveza u svom klubu, Pablo takođe ima iskustva u radu sa profesionalnim igračima na njihovom individualnom razvijanju van sezone. Kao pravi ‘učenik’ košarke, trener Pablo će nam predstaviti razne ideje i zamisli iz jedne košarkaške velesile kao što je Španija.

Dr Djordje Koldžić

Mentalni Trener

Doktor Đorđe N. Koldžić je mentalni trener rođen u Beogradu. Dr Koldžić je studije medicine završio na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, dok je posledoktorske studije završio na Univerzitetu Harvard, koji je jedan od najprestižnijih univerziteta u svetu. 2013. godine Dr Koldžić je razvio i vodi program psihološke pripreme i mentalnog treninga srpskih olimpijaca, kroz koji je prošlo više od pedeset vrhunskih sportista, koji su osvojili pregršt medalja na Olimpijskim igrama u Riju, visestrukim svetskim i evropskim prvenstvima od 2013. do danas.

Maja Babić

Nutricionista

Maja Babić, osnivačica je ‘MayaMayo Centra’, prvog u Srbiji posvećenog lifestyle medicini i nutricionizmu. Maja svoj put ka inzvarednoj karijeri u oblasti LifeStyle medicine započinje obrazovanjem mastera prehrambenih tehnologija i nastavlja na prestižnim institucijama. Završila je edukaciju na Harvardu, jednom od najrenomiranijih univerziteta.  Majin cilj je da podstakne ljude da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i nauče kako da žive u skladu sa svojim najboljim verzijama. Maja je završila obuku za Health i Wellness trenera na Mayo klinici.

Miha Urek

Finansijski Konsultant

Miha Urek, bivši profesionalni rukometaš, je finansijski predavač, finansijski planer i finansijski savetnik sa više od 15 godina iskustva u industriji finansijskih usluga. Autor je prvog programa finansijske pismenosti za profesionalne sportiste u svetu pod okriljem Međunarodnog olimpijskog komiteta čiji je osnovni cilj uspostavljanje uspešnog sistema edukacije o upravljanju ličnim finansijama profesionalnih sportista. On je takođe autor knjige „The Mindset of a Champion“– Vodič za životni stil upravljanja finansijama i imovinom za savremenog profesionalnog sportistu koji je izdao Olimpijski komitet Slovenije. Miha je vodeći stručnjak u Evropi u oblasti finansijskog obrazovanja profesionalnih sportista.

Staff

Luka Anđušić

Luka Anđušić

Direktor Kampa

Aleksandar Dedakin

Aleksandar Dedakin

Operativni Direktor

Ikonija Zdravković

Ikonija Zdravković

Grafički Dizajner